Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.ecs.com.ro sunt aplicabile pentru toți utilizatorii. Utilizarea site-ului www.ecs.com.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse în continuare. Dacă nu acceptați informațiile prezentate aici, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Continuţul și design-ul www.ecs.com.ro, cât și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea ECS și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

Utilizatorul folosește website-ul www.ecs.com.ro pe riscul propriu. ECS nu este responsabil pentru daune directe sau indirecte și în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultate din accesul sau utilizarea acestui website sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

Conform cerințelor legislației în vigoare pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ECS are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

ECS poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece ECS nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca portalul ECS nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabil pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca ECS nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

ECS isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca ECS nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.