Depozitare si distributie

Posted by admin
Category:

Fara un suport logistic profesionist, este aproape imposibil sau dificil sa se realizeze orice transport international. Logistica marfurilor implică integrarea informatiilor, transportului, inventarului, depozitarea, si manipularea materialelor, si ambalarea marfii.

Compania ECS adauga in lantul serviciilor de logistica si transport, servicii complete de depozitare si solutii facile, convenabile, pe termen lung de stocare a marfurilor.

ECS oferă o gamă completă de servicii de depozitare:

– de stocare, atât pentru marfuri generale, cat si pentru cele refrigerate / produse congelate
– procesul si procedurile de documentare
– management de control al inventarului
– ambalare / despachetarea
– paletizare
– amarare / dezamararea
– containere Lift On / Lift Off
– stripping
– sistem de securitate profesionist

Societatea noastra se poate ocupa de manipularea si depozitarea marfurilor dumneavoastra, in depozite atat acoperite, cat si descoperite, situate in zona libera Agigea, în incinta portului maritim, la mica distanta de terminalul de containere CSCT.

Depozitul este administrat de un personal calificat care opereaza cu utilaje care pot ridica atât paleti, marfuri generale, cât si piese agabaritice, tevi sau butoaie. Monitorizarea marfurilor aflate în cadrul depozitului este asigurata de un sistem complex de camere de luat vederi care poate surprinde în cel mai mic detaliu atât activitatea din cadrul depozitului cât si imagini din afara lui..